home

Weekverslag 02-10-2017

Nieuws >>

 

Op donderdag 28 sept. werd de 1ste Indoor Bondswedstrijd verschoten voor de compound schutters op de banen van de Schutroe te Horst, en het team schoot 781 punten en hoogste schutter was Boy Steegs met 268 punten. Ze wonnen omdat men geen tegenstander had.

Op zaterdag 30 sept. schoten de recurve schutters hun 1ste Indoor BW op de banen van de Schutroe te Horst, ook wonen zij omdat men geen tegenstander had, het team schoot 773 punten en hoogste schutter was Jan Verhoeven met 277 punten.

 

De week er na wordt er vanaf 3 okt. de 1ste 1-pijl bondswedstrijd op onze banen  verschoten en we hebben elke avond, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag avond,  en op zondag morgen hulp nodig. Het schema is bekend, op dinsdag schiet er Robert Smits, en Jan van Mullekom is wedstrijdleider donderdag schiet Gemmy en Albert is wedstrijdleider, en vrijdag schiet Jan van Mullekom en  Albert en hij is ook wedstrijdleider en zaterdag is Robert Smits wedstrijd leider en zondag morgen is Jan Verhoeven wedstrijdleider.

 

Op maandag 9 okt. wordt de 2de Indoor BW verschoten op de banen van Ons Genoegen te Ysselsteyn, men schiet tegen de Indianen 1, aanvang 20.00 uur.

Op donderdag 12 okt. schieten de persoonlijk schutters ook in Ysselsteyn, aanvang 20.00 uur.

Op zaterdag 14 okt. schiet het recurve team tegen de Indianen 1, aanvang 19.00 uur.